Rekenbootcamp

Leer optellen en aftrekken met de rekenbootcamp! Kinderen gaan spelenderwijs en actief aan de slag en leren optellen en aftrekken tot 100. Over het tiental springen staat centraal (8+9=17). Het onthouden van deze basissommen is belangrijk, aangezien zij deze basis nodig hebben om volgende rekendoelen te kunnen behalen. Door tijdens de bootcamp te bewegen worden beide hersenhelften gebruikt en kunnen kinderen beter tot leren komen. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen inzicht in getallen en leren ze actief de basisdoelen (optellen en aftrekken) van het rekenen.

De rekenbootcamp heeft een groot en belangrijk voordeel, uw kind krijgt namelijk huiswerk mee. Na de rekenbootcamp gaan de kinderen dus ook thuis zelfstandig aan de slag met optellen en aftrekken. De kinderen werken actief om het doel te beheersen!

De rekenbootcamp is in een groepje van maximaal vijf kinderen. Bij minimaal twee aanmeldingen gaat de rekenbootcamp door.

Rekenbootcamp

Bootcamp waarbij kinderen leren optellen en aftrekken. In groepsverband maken de kinderen zich optellen en aftrekken spelenderwijs eigen, afwisselend met het volgen van het parcours waar de kinderen actief de sommen oefenen. 

Voor kinderen in groep 3, 4 en 5.

Inclusief wekelijks huiswerk!

Uw kind krijgt 4 keer 60 minuten begeleiding voor €109,-.

Datum: Schooljaar 2022-2023 wordt er geen bootcamp meer georganiseerd.

Aanmelden