Leerondersteuning

Kinderen kunnen tegen leerproblemen aanlopen op school. Denk hierbij aan moeite met lezen, belangrijke basissommen onthouden bij rekenen en spellingregels toepassen. Het kan zijn dat uw kind net even een andere uitleg nodig heeft, dan dat hij/zij op school aangeboden krijgt. Hierin kan leerondersteuning bij Spring Vooruit een positief verschil maken. Uw kind krijgt individuele aandacht en begeleiding. Hierdoor doet uw kind meer ervaringen op en ontwikkelt hij/zij meer zelfvertrouwen. Met elkaar bespreken wij de hulpvraag en kijk ik waar uw kind op uitvalt. Zo kunnen wij gericht kijken waar de ondersteuning plaats voor zal vinden en hier gaan uw kind en ik daarna gericht mee aan de slag. Door leerondersteuning bij Spring Vooruit zal uw kind letterlijk en figuurlijk 'vooruit gaan springen'!

Aanmelden? Neem contact met mij op!

Wanneer?

De leerondersteuning vindt plaats op dinsdag en woensdag in Sassenheim. 

Op locatie

Leerondersteuning kan ook aangeboden worden op de school van uw kind. Ik kom dan naar uw kind toe tijdens schooltijd op de dinsdagochtend. De meerprijs van leerondersteuning op locatie is €20,- binnen Teylingen. 

Kosten

Leerondersteuning is altijd een één-op-één sessie, de kosten hiervan zijn €60,- per uur. Het intake gesprek vindt telefonisch/ videobellend van tevoren plaats en is bij voorkeur met ouder(s) en kind. Tijdens het intake gesprek bespreken wij met elkaar de hulpvraag en het doel van de leerondersteuning. Het gesprek duurt ongeveer een half uur en is gratis.

Na elke sessie ontvangt u van mij een kort verslag over de inhoud van de bijgewoonde sessie van uw kind. Afhankelijk van uw wensen bespreken wij na vier en/of acht sessies de ontwikkeling van uw kind en evalueren wij of het doel van de leerondersteuning is behaald.