Rekenbootcamp

Leer optellen en aftrekken met de rekenbootcamp! Kinderen gaan spelenderwijs en actief aan de slag om optellen en aftrekken tot 100 te leren. Over het tiental springen staat centraal (8+9=17). Het onthouden van deze basissommen is belangrijk, aangezien zij deze basis nodig hebben om volgende rekendoelen te kunnen behalen. Door tijdens de bootcamp te bewegen worden beide hersenhelften gebruikt en kunnen kinderen beter tot leren komen. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen inzicht in getallen en leren ze actief de basisdoelen (optellen en aftrekken) van het rekenen.

De rekenbootcamp heeft een groot en belangrijk voordeel, uw kind krijgt namelijk huiswerk mee. Na de rekenbootcamp gaan de kinderen dus ook thuis zelfstandig aan de slag met optellen en aftrekken. De kinderen werken zo actief om het doel te beheersen!

De rekenbootcamp is in de zomerperiode buiten in het Park Rusthoff in Sassenheim. Bij slecht weer ontvangt u via de mail een andere locatie. In de winterperiode is er een locatie binnen. De rekenbootcamp is in een groepje van maximaal drie kinderen. Dankzij deze kleine groepsgrootte, krijgt uw kind voldoende individuele aandacht. Bij minimaal twee aanmeldingen gaat de rekenbootcamp door.

Rekenbootcamp

Bootcamp waarbij kinderen leren optellen en aftrekken. In groepsverband maken de kinderen zich optellen en aftrekken spelenderwijs eigen, afwisselend met het volgen van het parcours waar de kinderen actief de sommen oefenen. Uw kind krijgt veel individuele aandacht.

Voor kinderen in groep 3, 4 en 5.

Inclusief wekelijks huiswerk!

Uw kind krijgt 4x 60 minuten begeleiding voor €99,-.

Woensdagmiddag 9, 16, 23 en 30 maart.

Van 14:30 uur tot 15:30 uur.

Aanmelden