Rekenbootcamp

Tafelsommen leren is leuk met de rekenbootcamp! Kinderen gaan actief aan de slag met belangrijke basissommen in een groepje van maximaal vijf kinderen. Het onthouden van deze basissommen is belangrijk, aangezien zij deze basis nodig hebben om volgende rekendoelen te kunnen behalen. Door tijdens de bootcamp te bewegen worden beide hersenhelften gebruikt en kunnen kinderen beter tot leren komen. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen inzicht in getallen en leren ze actief de basisdoelen van het rekenen.

Er zijn twee verschillende rekenbootcamps. Zo is er een rekenbootcamp voor de 'kleine tafels', namelijk voor de tafelsommen 2 t/m 5 en ook is er een rekenbootcamp voor de 'grote tafels', de tafelsommen 6 t/m 9.

De rekenbootcamp is buiten in het Park Rusthoff in Sassenheim. Bij slecht weer ontvangt u via de mail een andere locatie. Bij minimaal twee aanmeldingen gaat de bootcamp door.

Tafelbootcamp 2, 3, 4 en 5 of 6, 7, 8 en 9.

Bootcamp waarbij de 'kleine'- of 'grote' tafelsommen centraal staan. In groepsverband maken de kinderen zich de tafels spelenderwijs eigen, afwisselend met het volgen van het parcours waar de kinderen actief de tafelsommen oefenen. 

De tafels 2, 3, 4 en 5 (voor kinderen in groep 4 en 5).

De tafels 6, 7, 8 en 9 (voor kinderen in groep 5, 6 en 7).

Uw kind krijgt 5x 60 minuten begeleiding voor €99,-.

Woensdagmiddag 15, 22, 29 september, 13 en 27 oktober. De tijden volgen later.

Aanmelden