Tafelbootcamp

Tafelsommen leren is leuk met de tafelbootcamp! Kinderen gaan actief aan de slag met de belangrijke tafelsommen. Het onthouden van deze tafelsommen is belangrijk, aangezien zij deze nodig hebben om volgende rekendoelen te kunnen behalen. Door tijdens de bootcamp te bewegen worden beide hersenhelften gebruikt en kunnen kinderen beter tot leren komen. Spelenderwijs ontwikkelen de kinderen inzicht in getallen en leren ze actief de basisdoelen van het rekenen.

Er zijn twee tafelbootcamps, namelijk de 'kleine tafels' en de 'grote tafels'. De 'kleine tafels' zijn de tafels 2, 3, 4 en 5. Deze tafels sluiten aan bij kinderen in groep 4 en 5. De 'grote tafels' zijn de tafels 6, 7, 8 en 9. Deze tafels sluiten aan bij kinderen in groep 4, 5, 6 en 7. 

De tafelbootcamp is in de zomerperiode buiten in het Park Rusthoff in Sassenheim. Bij slecht weer ontvangt u via de mail een andere locatie. In de winterperiode is er een locatie binnen. De tafelbootcamp is in een groepje van maximaal vijf kinderen. Bij minimaal drie aanmeldingen gaat de bootcamp door. De kerstvakantie tafelbootcamp is in iets een grotere groep.

Tafelbootcamp 2, 3, 4 en 5 of 6, 7, 8 en 9.

Bootcamp waarbij de 'kleine' of 'grote' tafelsommen centraal staan. In groepsverband maken de kinderen zich de tafels spelenderwijs eigen, afwisselend met het volgen van het parcours waar de kinderen actief de tafelsommen oefenen. 

De tafels 2, 3, 4 en 5 (voor kinderen in groep 4 en 5).

De tafels 6, 7, 8 en 9 (voor kinderen in groep 4, 5 en 6).

Uw kind krijgt 5x 60 minuten begeleiding voor €99,-.

Woensdagmiddag 9, 16, 23, 30 maart en 6 april.

Van 13:30 uur tot 14:30 uur.

Nog maar 3 plekken!

Aanmelden